Blog

Hvad er Link Building og hvordan man gør det

Hvad er Link Building og hvordan man opbygger links
Link Building

Hvad er Link Building og hvordan man gør det

Hvis du er ny til en verden af SEO og uvidende om link bygning, så dykke lige ind i denne ultimative nybegynder ' guide til, hvad der er link bygning og hvordan man opbygger links til at fremme din webside.  Uanset om du er en nybegynder eller en professionel blogger, bør du vide, at forudsætningerne for SEO er altid skiftende, derfor er det vigtigt, at du holde dig ajour med de nyeste opdateringer og ikke holde sig til single Old School teknik ranking din side. Det kan ikke arbejde med de stadigt skiftende algoritmer af søgemaskiner.

Hvad er Link Building:

Link bygning kan defineres som udveksling af links mellem to hjemmesider. I denne proces link fra et websted omdirigerer brugere til dit websted; Det er en tovejsproces. Backlinks har altid været en væsentlig faktor i søgemaskine optimering sammen med kvalitet indhold og Søgeordsanalyse. Gå gennem vores tage på Hvordan man finder lav konkurrence søgeord med høj trafik for en kick start på SEO.

Hvis du tror, du kan oprette 50 hjemmesider og linke dem til hinanden og narre Google, så lad mig fortælle dig, at link bygning er ikke så let som du tror. Hvorfor denne backlinking teknik vil ikke arbejde? Fordi Google lancerede en algoritme opdatering tilbage i 2012 kaldet "pingvin." Pingvinen er beregnet til at straffe websteder, der praktiserer spam Link Building teknik.

Hvordan Link Building arbejde og hvorfor er det vigtigt:

hvordan Link Building fungerer, hvorfor er Link Building vigtigt

For at vide, hvordan Link Building fungerer, er det vigtigt at forstå det grundlæggende i, hvordan man opretter et link? Lad os følge et hyperlink eksempel for at rydde vores koncepter for oprettelse af links. Et hyperlink består af fire komponenter, nemlig;

Eksempel på hyperlink: Blog Hope

  • Starter link-tag:
  • Referal placering: href = "Hope. html" >
  • Anker tekst: Blog Hope
  • Lukning link tag:

Før du indekserer en side, vurderer crawlerne kvaliteten af indholdet på den pågældende side. nu, hvis en side med god kvalitet indhold er bakket op af høj kvalitet backlinks, dette signalerer Google, at websiden er værdig ranking i top ti søgeresultater. Derfor en vigtig faktor at overveje, mens opbygge links er den side og domænemyndighed. Med dette, vi går videre til, hvordan backlinks arbejde, og det vil efterfølgende hjælpe os med at forstå betydningen af kvalitet backlinks.

Backlinks er også kendt som eksterne links eller indgående links. Disse er HTML hyperlinks, der omdirigerer brugere fra en webside til den anden. At have høj kvalitet backlinks betyder, at du har et godt omdømme i den digitale verden. Interne links arbejde på samme måde, men det er også vigtigt at holde det hele-naturlige og ikke spam.

Søgemaskiner bruger algoritmer til at evaluere disse links, og disse algoritmer kredser om begrebet E-A-T, som står for ekspert, autoritativ, og troværdig. Derfor bør E-A-T være fokuseret på en kvalitet backlink. SEO eksperter mener, at få høj kvalitet backlinks er den sværeste del, derfor de investerer megen tid i at finde og opnå høj kvalitet backlinks til op deres SEO spil.

Så for at opsummere det hele op, sammen med at have kvalitet indhold, der dækker brugerens hensigt, vil Google være mere tilbøjelige til at rangere en hjemmeside, som har backlinks fra en høj domænemyndighed og side myndighed hjemmeside.  For yderligere at forstå link bygning og hvordan det virker, er det afgørende at have en klar forståelse af typer af backlink.

Typer af backlinks:

Der er gode backlinks, og så er der også dårlige, som kan have dig straffet. Lad os nu grave ind i, hvad der er nej-Følg vs do-follow link. Ingen-Følg links indikerer til Google, at du ikke har tillid til dette link, og at Google behandler dette link som sådan. Det mest almindelige eksempel på no-follow links er; forum indlæg og Yahoo svar. Do follow links tillader søgemaskinen at nå dit websted. For at gøre det nemt for dig at forstå, vil jeg opdele backlinks i to kategorier;

  1. Bedste backlinks
  2. Bad backlinks

Bedste backlinks:

De bedste backlinks til din hjemmeside er dem, du får gennem organisk link bygning. Dette omfatter:

Redaktionelle backlinks: Dette er den type, som en blogger, journalist eller udgiver linker tilbage dit websted med relevans for en troværdig kilde som en offentliggjort dagbog eller papir. Søgemaskiner, herunder Google, absolut elsker denne form for organisk link bygning.

Gæst blogging: Brug af gæst blogging til det eneste formål med link bygning indebærer efterlader en relevant kommentar efterfulgt af din e-mail-adresse og et link til din webside. Det er en win-win for både hjemmesiden ejere, fordi man får bruger engagement på hjemmesiden på grund af kommentaren, og den anden får en backlink. Gå igennem Hvad er gæst blogging og hvordan det hjælper i SEO for nogle interessante tips og tricks på gæst blogging.

Virksomhedsprofiler:  Opret profiler på Business sites samt sociale medier og give et link til din hjemmeside på din profil.

Bad backlinks:

Betalte links: At have betalt links resulterer i en sanktion fra Google, derfor, betalte links er lav kvalitet og ikke troværdig.

Links af lav kvalitet: At få links fra websites, der ikke har et højt domæne og side autoritet eller ikke er relevante, betragtes som spam og resulterer i en sanktion.

Link bygnings teknikker:

Link bygnings teknikker

Opsøgende:

Jeg bruger ahrefs at finde sandsynlige linkers. Først og fremmest søge dit søgeord og kopiere de første ti URL'ER. Analysér nu hver webadresse i ahrefs. Klik på backlinks muligheder i backlink profil på venstre sidebar. Nu har du en liste over hjemmesider, der er mere tilbøjelige til at give dig backlinks. Finde deres e-mail-adresse. Du kan bruge værktøjer som hunter.io til at få en e-mail-adresse. E-mail dem en tilpasset script, og det er det.

Link bygning med ressource side:

Ressource sider indeholder links til kvalitetsindhold, som er relevant for emnet. For at få et link, henvise indhold fra dit websted, der er en perfekt pasform til ressource side. Udkast til et script og e-mail. Sørg for at tilpasse det, og mest af alt, ikke gør det til at ligne en bulk mail, du ville sende til alle.

Brudt link bygning:

Dette er min favorit teknik. Broken link bygning består af tre vigtige, men nemme trin:

1. grave en hjemmeside med brudte links, der er relevante for dit indhold. Du kan bruge Tjek mine links at opdage brudte links.

2. Opret indhold, der supplerer den ene i den ødelagte ressource.

3. Send en e-mail informere ejeren om brudte links på deres hjemmeside og afslutningsvis, anmodning om at erstatte den brudte link med dit indhold.

Sky scrapper teknik:

Brian Dean skabte oprindeligt denne Teknik. Sky scrapper teknik involverer hardcore forskning for at afdække muligheder og derefter præsentere de potentielle distributører med bedre indhold.

Hertil kommer, link opbygge hjemmesider og værktøjer er gavnlige så godt. Sådanne værktøjer og hjemmesider kan spare en masse tid og energi, der ellers kan bruges med fokus på andre aspekter af SEO.

Skab kunder # 1 SEO Manager