Blog

Hvad er gæst blogging og hvordan det hjælper i SEO

Hvad er gæst blogging hvordan det hjælper i SEO
Link Building

Hvad er gæst blogging og hvordan det hjælper i SEO

Selv med kvalitetsindhold, er det svært for en ny blog til at fange omfattende publikum og rang i søgemaskinen. Det er her, andre strategier, såsom Link Building kommer i handy. Det hjælper dig med at nå et bredere publikum ved at nå et link fra en anden hjemmeside. Der er flere måder at opbygge et link, og gæst blogging er en af de mest organiske Link byggeteknikker. Med dette, vi går videre til, hvad der er gæst blogging og hvordan det hjælper i SEO?

Hvad er gæst blogging?

Udtrykket refererer til at skrive en artikel, der skal offentliggøres på en anden blog eller hjemmeside. Det er ikke så nemt som det lyder endnu ikke så hårdt enten (hvis det giver nogen mening). Alle Blogs og websites tillader ikke gæst blogging; du er nødt til at gøre en indsats (for at undgå en straf af Google) til at finde en hjemmeside relevant for din niche og derefter pitch i en anmodning om at tillade gæst udstationering. Vi vil starte med at udarbejde typer af gæst blogging indhold, derefter yderligere gå videre til sine fordele i SEO og retningslinjer for indsendelse af en gæst post.

Typer af gæst blogging indhold:

Gæst Blogging indhold

Informative artikler:

Skrivning på et unikt, men informativt emne sikrer brugerengagement. Informative artikler er ideelle til gæst blogging, fordi det engagerer målgruppen, der har en baggrund viden om en bestemt niche og er mere som at holde fast i trang til mere information om emnet af interesse.

Interviews:

Artikler, der dækker interview er et glimrende valg for gæst blogging. Hvis du ikke har tid til at gennemføre en ordentlig interview anmodning den interviewede til at besvare en liste over spørgsmål (via e-mail), som du har udarbejdet.

Personlige historier/casestudier:

Selvom personlige historier giver meget rigt indhold til gæste blogging, skal du sørge for, at det ikke bliver til selvpromovering.

Lister:

Der er en grund til, at notering i indhold skriftligt Trending disse dage; i deres tempofyldte liv, folk ikke har tid til at gå gennem ekstremt lange blogindlæg. De er på udkig efter en hurtig læse, der dækker hensigten. Eksempler på notering omfatter artikler som; "Top 7 feriemål" eller "top ti DIY sommer håndværk"

Hvordan:

Sådan guider dækker en bred vifte af brugere specifikke forespørgsler. EEksemplerne af denne blogging indhold er; Sådan opskrifter, hvordan til sundhed og skønhed guider.

Snyde ark og tjekliste:

Tjeklister og snyde plader giver din målgruppe med en følelse af realisering en følelse af tilfredshed, at de har opnået så og så sæt af mål. Eksempel på Tjek listen; 20 vandreture Essentials, 10 vaner til at vedtage for højere produktivitet.

Fordele ved gæst blogging; Hvordan det hjælper i SEO:

Ud over link bygning, der er flere fordele ved gæst blogging, som vi vil diskutere næste.

Styrker domænenavn og opbygger autoritet på søgemaskine:

Gæst Blogging er en fantastisk måde for nye hjemmesider til at opbygge autoritet online; ved at knytte sig til top bloggere. Selvfølgelig, tilbyder kvalitet indhold bakkes op med autentiske referencer og tal er en forudsætning.

Hjælper med link bygning:

Vi kender allerede vigtigheden af Link Building i SEO. Gæst udstationering er en af de bedste måder at opbygge kvalitet links fra høj myndigheds hjemmesider. Men du kan ikke antage, at blot ved gæst blogging, hjemmesiden vil begynde at udføre relativt bedre; Google er smart og tager kun backlinks fra "relevante" hjemmesider i betragtning.

Opnå organisk trafik:

At have mere kvalitet backlinks betyder, at du vil udføre bedre, dette, igen, vil forbedre organisk trafik til din hjemmeside. Selv om det er e-handel, du har brug for at målrette den rigtige målgruppe i en relevant niche for at øge chancerne for et salg. Når crawlere besøger dit websted, har de tendens til at analysere kvaliteten af links sammen med indhold og bruge det til at rangere hjemmesiden.

Byg en abonnent Base:

Dine chancer for at få flere abonnenter drastisk stige, når trafikken via gæst post begynder at komme ind. Hvorfor er det vigtigt at opbygge en abonnent base? Dette hjælper dig med at nå din målgruppe; et publikum, der allerede er interesseret i denne specifikke niche. Abonnentens base øger også dine klikrater.

Sociale medier profil:

Opbygning af et socialt netværk er en integreret del af brand troværdighed og bevidsthed. Dit brand kan få et løft ved hjælp af folk i position på sociale medier som Facebook, Twitter, Linkedin Gæst Blogging hjælper dig med at opbygge dette net af netværket, som måske endda føre til en alliance med et andet mærke.

Bevarer troværdighed/portefølje:

Opretholdelse af en god portefølje er vigtig for at opnå troværdighed. Forbrugerne kræver at se den indvirkning, dit brand gør. Jo mere du gæst blog, jo mere får du til at demonstrere din erfaring og ekspertise, som i sidste ende tilføjer op til din portefølje.

Forbedrer dit indhold skrivefærdigheder:

Gæst Blogging drastisk forbedrer dit indhold skrivefærdigheder, som du kan bruge i at skrive indhold til din egen hjemmeside. Ikke alene vil det forbedre læsbarheden og grammatik, men også din skrive hastighed.

Du får feedback:

At få konstruktiv feedback er en integreret del af strategisk planlægning for at dyrke din online forretning. Du kan få nogle ret gode ideer, og retningslinjer fra erfaringer folk deler i kommentar sektionen, hvis din gæst indlæg er engagerende.

Retningslinjer for gæsteindlæg:

retningslinjer for gæst blogging

Gæst Blogging kræver top-notch, veldokumenterede høj kvalitet indhold, som en gæst blogger du ikke forventes at levere indhold mindre end det. Disse er kriterier for bestemmelse af en gæst post:

  • SEO specialist bør have en ekspertise skriftligt på en bestemt niche; Identificer en niche, der passer til dig.
  • Opret indhold af høj kvalitet til din blog.
  • Grave ud Blogs med troværdighed og omdømme i dit specifikke område.
  • Du kan finde sådanne Blogs ved at søge efter søgeord som "niche gæst post" eller "niche skrive for os."
  • Gør din forskning og analysere hjemmesiden for sin autoritet, trafik, historie, og links. Undgå mistede domæner.
  • Pitch i din anmodning om gæst blogging på deres hjemmeside via e-mail-heks en kort synopsis om værdien dit indlæg vil tilføje til deres blog. Medtag alle vigtige oplysninger såsom emnet, ordet Count, hvilke væsentlige aspekter stillingen dækker, og hvordan det tilføjer værdi, så de ved, at din gæst post er umagen værd.
  • Nogle Blogs kan kræve betaling for udgivelse af dit gæsteindlæg. De kalder det en sponsoreret post eller redaktionelle gebyr. Betale for en gæst post er imod Google-politik og kan lande dig i problemer, så det er bedst, at man undgår at hengive sig i det.

Sidst men ikke mindst, altid gå til en søgemaskine optimeret artikel, mens du skriver for en gæst blog, så det er i stand til at rangere og forbedre brandbevidsthed om din blog. Lære hvordan man finder lav konkurrence søgeord med høj trafik at rangere din hjemmeside.

 

Relaterede nøgleord:

SEO specialist

SEO specialistkompetencer

Hjemmeside SEO Specialist

SEO specialist Freelancer