Blog

Hvad er blog kommentering, og hvordan det hjælper i ranking

Hvad er blog kommentering, hvordan det hjælper i ranking
Link Building

Hvad er blog kommentering, og hvordan det hjælper i ranking

Flere Blogs tillader læserne at efterlade en kommentar på deres blog-indlæg. Bloggen kommentar kræver, at du udfylde nogle obligatoriske oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, og WEBADRESSEN til din blog, før du indsender en kommentar. Hvad er blog kommentere og hvordan det hjælper i ranking er to spørgsmål, der er meget almindeligt spurgt af folk nye i marken. Selv på grund af misbrug af blog kommentere i årenes løb mange mennesker ikke giver meget værdi for det, jeg dog tror det stadig har en betydelig indvirkning med hensyn til SEO, når de anvendes strategisk.

Hvad er blog kommentering?

Den mest specifikke og ligetil definition for blog kommentere er "de kommentarer læsere og andre bloggere forlade i slutningen af artikler/indhold, som du har offentliggjort på din blog." Bloggen kommentarer kan være alt; fra et spørgsmål fra en læser til en påskønnelse af dine skrivefærdigheder og ligesom mange SEO strategier det har været bredt misbrugt til link bygning og hjemmeside ranking.

Ikke alene blog kommentering gør bloggen mere interaktiv og livlig, men det tiltrækker også trafik, hvilket giver et løft til backlink grafen.

Hvordan blog kommentarer hjælp i ranking en hjemmeside?

hvordan blog kommentarer hjælp i ranking en hjemmeside

Gennem backlinks:

Da du har lov til at tilføje din hjemmeside link med bloggen kommentar, dette bygger backlinks.Hvis det heldigvis er en do-follow backlink så har du lige ramt jackpot og du vil tiltrække en masse trafik fra dette link. Selv med en no-follow backlink, vil naturlige links opbygge over tid.

Organisk trafik:

Blog kommentere resultater i direkte trafik, hvis du vælger de rigtige Blogs; højt profilerede dem med høj domæne-og side autoritet i den relevante niche. Folk er mere tilbøjelige til at tjekke din blog, hvis de finder din kommentar interessant og intelligent.

Opbyg relation:

Blog kommentering hjælper med at opbygge og styrke dit forhold til andre bloggere og læsere. Konsistens er nøglen, være i overensstemmelse med kommentarerne, og dette kan endda lande dig med forretningsmuligheder med kolleger bloggere eller brugere læser din kommentar. En klient engang nærmede mig for indhold skriftligt, efter at han havde læst min kommentar på en blog i hans interesseområde.

Skaber brand genkendelse:

Når du sender en blog kommentar, dit navn, website link, og billedet bliver synlig for mange mennesker, der måske ikke har hørt om det før. Nogle kan klikke og blive omdirigeret til din hjemmeside kun for at finde tjenester af deres interesse bliver tilbudt. Jo oftere du kommenterer på Blogs, jo mere synlige bliver du, og dette skaber igen dit brandgenkendelse.

Tilføjer troværdighed:

Når du sender en relevant, kyndig og interaktiv kommentar, det tilføjer troværdighed, at du er velbevandret i denne specifikke niche. Da din blog kommentarer er så stedet på din blog skal være endnu bedre, det er det indtryk, du vil skabe, en stor Marketing strategi for dit brand navn.

Sådan gør blog kommentere for trafik?

Her er mine tips om blog kommentere, jeg har lært disse i årenes løb gennem trial and error, og forhåbentlig disse vil hjælpe dig rang, så lad os gå gennem disse pro's og con's for blog kommentere:

Målret mod websteder af høj kvalitet:

Du kan ikke forvente en hjemmeside med lav side og domæne autoritet til at lande dig organisk trafik eller kvalitets links. Altid fokusere på websteder af høj kvalitet (helst hjemmeside med en mere end 60 domænemyndighed); gør din forskning og analysere de hjemmesider myndighed og andre Metrics før kommentere. Du kan bruge et værktøj som Open Site Explorer, SEMRUSH eller AHREFS til websiteanalyse.

Fokuser på artikler, som er relevante for din niche:

Niche relevans er ekstremt vigtigt, når du vælger en artikel for en blog kommentar. Relevans giver dig løftestang for at have kommandoen på kritisk analysere indholdet og oplyse din mening om et bestemt emne, som igen vil tilføje værdi til kommentaren.

Læs indlægget, før du kommenterer:

Aldrig "antage" indholdet af blog-indlæg ved blot at læse den første og sidste par linjer, grundigt gå gennem artiklen kun derefter vil du være i stand til at skrive en værdifuld Blog kommentar værdig accept.

Hold det kort:

Altid holde bloggen kommentarkort, helst ikke mere end 100-150 ord afhængigt af niche. Husk, det er en kommentar, ikke et blog-indlæg, så du skal ikke blive båret væk.

Kommentaren bør være relevant for artiklen:

Gentag dette tre gange for at have det markeret i din hukommelse, en kommentar ikke er relateret til den faktiske stykke skriftligt er helt ubrugelig for begge parter, uanset hvor informativ, interaktiv og langvarig kommentaren er.

Læs kommentarer skrevet af andre:

Du kan lære en masse ved at analysere andre folks kommentarer, især hvis du er en nybegynder. Ved at analysere deres kommentarer, kan du lære at bruge humor, mens kommentere, den tone, de bruger, og hvordan andre bloggere præsenterer sig selv online.

Tips til at tilføje værdi til din blog Kommentar:

Tip til blog kommentering

  • Åbning: Start ikke en kommentar med en "Hej" eller "Hej", mens du går videre med kommentaren. Bloggeren skal adresseres med sit navn i begyndelsen, sammen med den sædvanlige "Hej", "Hej".
  • Komplimentere forfatteren på hans stykke af skrivning/indhold. Denne del behøver ikke at være en lang 100 ord afsnit. Det kan være en enkelt sætning. Citat, en sætning fra hans indhold for at tilføje troværdighed, at du har læst stillingen.
  • Anerkend de værdifulde oplysninger, du har fået fra indholdet; på dette tidspunkt, kan du angive din værdifulde mening eller kritik meget høfligt. Undgå personlige angreb.

Ting at undgå, mens blog kommentere:

Visse aspekter, hvis ikke taget hånd om, kan resultere i din blog kommentar, der skal afvises af ejeren af hjemmesiden. Følgende bør undgås:

  • Tilføj ikke et ekstra link i kommentaren.
  • Brug ikke dit målnøgleord som Brugernavn, mens du sender en kommentar. Dette vil få din kommentar afvist. Også, ikke bruge fancy navne som "fitness fe" i stedet for et egentligt navn.
  • Undgå automatiserede kommentarer, skal du ikke gå ned spam blog kommentere vej og undgå spundet kommentarer.

Blog Kommentering og gæst blogging er to forskellige processer. Du kan lære Sådan gæst post og bruge begge disse strategier til at opnå trafik og rang din hjemmeside.

 

Relaterede nøgleord:

# 1 SEO konsulent