Hvad er en hjemmeside og har jeg brug for en?

En hjemmeside kan have kritisk effekt på din virksomhed, både store og forfærdelige stole på karakteren af dit websted. Alt taget i betragtning, "81% af shoppere foretage online forskning, før de køber." Uden et websted, ville det være svært for kunderne at tænke på din virksomhed. En hjemmeside kan have en masse positive effekter på din virksomhed. En vellavet hjemmeside understøtter dine brands gyldighed, og det gør dig i stand til at nå et større publikum for din tjeneste eller produkt.

En dårlig hjemmeside kan absolut slagte din virksomhed. Hvis din virksomhed ikke synes legit du vil miste de fleste af dine mulige kunder. Dens alt om brugervenlighed og generelt giver en stor brugeroplevelse.

I dag er dit websted en af de vigtigste ting, som et kundeemne vil søge efter, når du leder efter et produkt eller en tjeneste som din. I de fleste tilfælde plejer de at anmode om visitkort eller din virksomheds fysiske placering: de anmoder om dit webstedsadresse. 

Kort sagt: få en hjemmeside og sørg for en professionel gjort det.

 

Hvor meget skal du investere?

En ekstraordinær hjemmeside kan have bemærkelsesværdig effekt på din virksomhed, især hvordan din objektive marked og udsigter se din virksomhed. 

Du hjemmeside har at gøre en masse godt for din virksomhed, så en stor investering i en hjemmeside og markedsføring er ikke en dårlig måde at gå om at udvide din virksomhed. Hvis du spørger os, det er den absolutte mest effektive måde at gå om at udvide din virksomhed. Vi kan ikke fortælle dig, hvad der er den rigtige mængde penge for dig at bruge på din hjemmeside, der vil altid afhænge af mængden af arbejde, som den anmodede hjemmeside vil have brug for.

Hvis du ønsker et realistisk estimat eller et tilbud på en hjemmeside, bedes du kontakte os via formlen på forsiden.

 En gratis hjemmeside?

Her hos skab kunder Vi giver alle vores kunder mulighed for at modtage en gratis hjemmeside for deres virksomhed, lavet af fagfolk med mindst 5 års erfaring i grafisk design og web-udvikling. Grunden til, at vi gør det sådan, er fordi ingen virksomhed får meget langt uden markedsføring alligevel. Vi har gjort hjemmesider uden marketing løsninger, og det altid ender med det samme problem. De får omkring 10 besøgende om måneden, hvilket er mest sandsynligt venner og familie, hvilket resulterer i dem ikke tjener noget på deres virksomhed.

 

Venligst overveje at kontakte os, så vi kan atleast få en snak om mulighederne for din virksomhed, og hvad fremtiden kan holde for dig, hvis vi tilpasser et markedsførings projekt bare for din virksomhed.