Hvad er organisk SEO?

Hvad er organisk SEO og hvordan er det ikke helt det samme som nogle andre typer SEO?

Organisk SEO betyder at få en bedre placering for dine fokuserede søgeord på forskellige webcrawlere uden at betale søgemaskiner for positionerne. Hvis du undrer dig over hvad det betyder, så er det kort sagt sponsorerede annoncer. Google, søgninger har betalte annoncer. De første søgeresultater du ser, når du søger på Google, er også betalte annoncer. Hvis du skal have disse koster det per klik du får fra Google. Det er netop ikke Organisk SEO men SEM (Search Engine Marketing) eller PPC (Pay Per Click) kampagner. 

Organisk og betalt SEO

Organiske klik er dem, der kommer fra dit eget hårde arbejde. Dette kunne være hårdt arbejde på Backlinking hvilket resulterer i en høj Domæne autoritet. Dette vil så resultere i, at du når op højere på Google-søgning uden at betale Google for noget af det. 

Betalte kliks er præcis som de lyder. Du betaler søgemaskineudbyderen (ofte Google, Bing eller Yahoo) for at vise dit link i toppen for deres brugeres søgninger. Du kan justere efter hvilke søgniner ved at inkludere dine egne søgetermer i opsætningen. Dette er absolut ikke en dårlig måde at gøre det på, men det er langt fra den eneste måde at gøre det. Betalt SEO er meget hurtig effektiv, men i det lange løb, også utrolig dyrt. Vi har kunder med virksomheder ', der stadig er forholdsvis små, der nemt bruger 60.000DKK månedligt på betalt SEO.

 

Vi hjælper selvfølgelig med at optimere disse betalte kampagner, så de kan forblive rentabelt for vores kunder. I sidste ende er det alt, hvad der betyder noget. Hvis du bruger 60.000DKK månedlige på markedsføring, bør du mindst tjene 60.000 tilbage, ellers ville det være en dårlig investering. Så hold det i tankerne altid!

Et budget for markedsføring vil ofte kun blive betragtet som en barriere for din egen virksomheds vækst.

Hvad er fordelene ved organisk SEO

Da du nu ved, hvad organisk SEO er, normalt du måske ønsker at forstå "Hvad er fordelene ved at forbedre SEO af dit websted organisk i modsætning til at gå til betalte udstationeringer, der kan være utrolig hurtig og produktiv, på trods af bekostning."
Med Organic SEO kan du nå en langt mere troværdig status for din virksomhed. Dette kræver også, at din Hjemmeside til at skinne af Trust worthyness selvfølgelig. Det er i det lange løb også utrolig dyrt at bruge betalt SEO, hvis du virkelig ønsker at nå langt og bredt med din markedsføring. Organic SEO tillader dette med et ganske begrænset budget. Organisk SEO er dog utroligt timeconsuming, hvilket er grunden til du normalt ville ansætte et bureau som Skab kunder at gøre det Grind og for at få nogle flere erfaringer og viden.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål vedrørende mulighederne for vækst i din virksomhed. Vi vil gerne give nogle markeds-analyse og nogle realistiske prognoser for dit budget.

 En gratis hjemmeside?

Her hos skab kunder Vi giver alle vores kunder mulighed for at modtage en gratis Hjemmeside for deres virksomhed, lavet af fagfolk med mindst 5 års erfaring i grafisk design og web-udvikling. Grunden til, at vi gør det sådan, er fordi ingen virksomhed får meget langt uden markedsføring alligevel. Vi har gjort Hjemmesider uden marketing løsninger, og det altid ender med det samme problem. De får omkring 10 besøgende om måneden, hvilket er mest sandsynligt venner og familie, hvilket resulterer i dem ikke tjener noget på deres virksomhed.

Venligst overveje at kontakte os, så vi kan få en snak om mulighederne for din virksomhed, og hvad fremtiden kan holde for dig, hvis vi tilpasser et marketing projekt bare for dig.