Hvad er domæne Authroity og skal jeg bruge det?

Hvad er domæne autoritet?

Domæne autoritet er en score fra 0 til og med 100, som MOZ har skabt for at vurdere hvor godt en hjemmeside vil klare sig på Google i form af troværdighed med Organisk SEO.Scoren er vurderet på mange faktorer og er ikke helt nem at forbedre. For at ligge højere i domæne autoritet skal man have skabt sig selv meget troværdighed for Googles søgerobotter. Det gør man ved at have opsat god Organisk SEO som man bl.a. gør ved hjælp af troværdige Backlinks og god Intern Linkstruktur.

Du kan se et websteds DA ved at udnytte en værktøj til kontrol af backlink (A. K. en domænemyndighed checker), eller en bred vifte af andre værktøjer, du finder fra blot googling en sætning som: "domænemyndighed checker".

Hvordan er domæne autoritet scoret?

Domæne autoritet er scoret på en logaritmisk skala på 100 point. På baggrund af denne logaritme, er det væsentligt enklere at udvikle din score fra 20 til 30 end det er at udvikle fra 70 til 80.

Er din domæne autoritet god?

Som regel er destinationer med et usædvanligt enormt antal strålende ydre forbindelser (for eksempel Wikipedia eller Google.com) i den øverste ende af domæne myndigheds skalaen, mens private virksomheder og websteder med mindre indgående forbindelser kan have en meget lavere DA score. Skinnende nye sites vil pålideligt begynde med en domæne autoritet score på en.

Da domænet myndighed er beregnet til at være en indikator for et websteds positionering kapacitet, at have en usædvanlig høj DA score bør ikke være din enlige mål. Tag en Gander på da scores for de destinationer, du legitimt idet med i søgemaskinerne og forventer at have en højere score end dine rivaler. Det er bedst udnyttes som en lignende måling (i modsætning til en decideret, solid score), når du laver forskning i de indekserede lister og finde ud af, hvilke lokaliteter kan have alle de mere dominerende/betydelige forbindelsesprofiler end andre. Da det er en relativ enhed, er der ikke rigtig en "anstændig" eller "forfærdelig" domæne autoritet score, det hele afhænger af din konkurrence.

Domæne autoritet versus side autoritet

Mens domænemyndighed anslår den Synede positionerings kvalitet for hele domæner eller underdomæner, estimerer Page Authority (PA) kvaliteten af de enkelte sider.

Din side autoritet hjælper dig derfor med at rangere dine individuelle sider på dit website. Hvis du var en webshop, du ønsker High Page Authority på hver af dine produkt sites, for at overgå dine rivaler.

Generel forståelse af autoritetens resultater

Da myndighed afhænger af AI tæller, dit websteds score vil ofte variere som i stigende grad, mindre, eller forskellige oplysninger fokuserer udnyttes i beregningen-for eksempel, hvis Twitter eller anden måde sket for at opnå en milliard nye stillinger, alles PA og DA ville fald i forhold til Twitter. Derfor, Husk, at du bør pålideligt udnytte domænemyndighed som en relativ måling til at se på mod forbindelsen profiler af forskellige lokaliteter, i stedet for en direkte værd at score tilstrækkeligheden af din interiør SEO bestræbelser.

Hvordan ville jeg påvirke domæne autoritet?

Domænemyndighed er svært at påvirke ligefremsige. Det består af i alt målinger og tilslutningsoplysninger, der påvirker specialist score. Dette blev gjort målrettet; denne måling er beregnet til at anslået, hvor fokuseret et givent websted er i Google listeelementer. Da Google betragter en stor del af komponenter, en Metric, der forsøger at fastslå det skal konsolidere et væld af variabler også.

Den mest ideelle tilgang til at påvirke den domænemyndighed Metric er at forbedre din generelle SEO. Du skal især koncentrere dig om din forbindelsesprofil ved at få flere forbindelser fra andre godt tilsluttede sider.

Denne proces med at få flere forbindelser til dit domæne kaldes Backlinking

Andre måder at påvirke din domæne autoritet ville være ved at holde din hjemmeside aktiv. Dette er ikke et problem for websteder, der allerede holder nyt indhold på vej, for eksempel: nye produkter i en webshop. Eller et nyt opslag på et websted for sociale medier. Det er dog en hårdere opgave for en hjemmeside som Skab kunder, da indholdet ikke er genereret af brugeren eller foretaget efter behov.

Af hvilken grund ændrede min myndighed?

Da domænemyndighed (og, så vidt det er berørt, side myndighed) er indeholdt forskellige målinger og tæller, der peger den omhyggelige grund til en ændring kan være en test. På off chance for, at din score er gået op eller ned, der er mange potentielle påvirker elementer, herunder ting som:

Et godt sted at starte ville være at bruge Ahrefs backlink checker (Eller enhver anden backlink checker for den sags skyld) og se på de domæner, der linker til dit websted. Disse værktøjer fungerer også som domæne autoritet checker. Hvis et domæne, der linker til dit websted har en lavere DA eller PA end dit websted, dette vil påvirke din DA/PA i den forkerte retning. Også, hvis dit websted giver gøre-Følg links til en hjemmeside med dårlig autoritet scores, dette kunne også skade din egen domænemyndighed.

Dette er den eneste grund til, at du aldrig bør bruge disse billige backlinking tjenester, som du ser på hjemmesider såsom Fiverr.

En gratis hjemmeside?

Her på Skab kunder Vi giver alle vores kunder mulighed for at modtage en gratis Hjemmeside for deres virksomhed, lavet af fagfolk med mindst 5 års erfaring i grafisk design og web-udvikling. Grunden til, at vi gør det sådan, er fordi ingen virksomhed får meget langt uden markedsføring alligevel. Vi har gjort Hjemmesider uden marketing løsninger, og det altid ender med det samme problem. De får omkring 10 besøgende om måneden, hvilket er mest sandsynligt venner og familie, hvilket resulterer i dem ikke tjener noget på deres virksomhed.

Venligst overveje at kontakte os, så vi kan få en snak om mulighederne for din virksomhed, og hvad fremtiden kan holde for dig, hvis vi tilpasser et marketing projekt bare for dig.