Hvad er backlinks og har du brug for dem?

Hvad er backlinks? 

Backlinks, også kaldet "indgående forbindelser" eller "nærmer forbindelser", foretages, når et websted opretter forbindelse til et andet. Forbindelsen til et udvendigt websted kaldes et Backlink. Backlinks er en del af Organisk SEO og er en meget vigtig del af din Domæne autoritetens score.

Af hvilken grund er backlinks betydelige?

Backlinks er særligt rentable for SEO i lyset af det faktum, at de taler til en "demonstration af godkendelse" startende med et sted derefter på den næste.

Grundlæggende er backlinks til dit websted et tegn til webcrawlere, som andre står inde for dit stof. På off chance for, at mange locales oprette forbindelse til en lignende hjemmeside eller websted, web-søgning værktøjer kan fremkalde, at stoffet fortjener tilslutning til, og på denne måde ligeledes værd at overgå på en SERP. På denne måde, at indkøbe disse backlinks kan positivt påvirke et websteds Google holdning eller søge opfattelighed.

At vinde og give backlinks

Vindende backlinks er en grundlæggende del af at gøre off-site SEO. Vejen mod at erhverve disse forbindelser er kendt som forbindelse fremskaffelse eller tredjepart henvisninger. 

Nogle backlinks er karakteristisk mere betydningsfulde end andre. Forfulgte backlinks fra pålidelige, fremtrædende, høj-ekspert locales betragtes som de mest attraktive backlinks at skaffe, mens backlinks fra lav-specialist, muligvis ubehagelige destinationer er normalt i den modsatte ende af intervallet. Uanset om en forbindelse forfølges (for eksempel, uanset om en websteds indehaver eksplicit træner web-søgning værktøjer til at passere, eller ikke passere, interface værdi) er helt sikkert betydelige, men ikke helt begrænse skønnet af nofollow joinforbindelser. Faktisk, selv blot at blive henvist til top notch sites kan give dit billede en elevator.

På samme måde som nogle backlinks du vinder er mere betydningsfulde end andre, forbinder du gøre til forskellige destinationer ligeledes varierer i værdi. Når du opretter forbindelse til en ekstern hjemmeside, de beslutninger, du foretager i forhold til den side, hvorfra du interface (dens side ekspert, indhold, web-søgning værktøjet tilgængelighed, osv.) ophold indhold, du bruger, uanset om du forfølger eller nofollow forbindelsen, og nogle andre meta labels relateret til forbindelsessiden kan stærkt påvirke den værdi, du præsenterer. 

Backlinks kan være kedeligt at vinde. Nye destinationer eller dem, der udvider deres parolen indtryk kan tro, at dens svært at fortælle, hvor man skal begynde med hensyn til tredjepart henvisninger. Det er stedet fokuseret backlink forskning kommer i: ved at inspicere backlink profil (ophobning af sider og områder, der forbinder til et websted) til en udfordrer, der er som nu positionering beundringsværdigt for dine objektive catchfraser, kan du afhente forståelse om den tredjeparts henvisninger, der kan have hjulpet dem. En enhed som Ahrefs backlink checker kan hjælpe afsløre disse forbindelser, så du kan og fokusere på disse rum i din helt egen tredjepart reference indsats.

En gratis hjemmeside?

Her på Skab kunder Vi giver alle vores kunder mulighed for at modtage en gratis Hjemmeside for deres virksomhed, lavet af fagfolk med mindst 5 års erfaring i grafisk design og web-udvikling. Grunden til, at vi gør det sådan, er fordi ingen virksomhed får meget langt uden markedsføring alligevel. Vi har gjort Hjemmesider uden marketing løsninger, og det altid ender med det samme problem. De får omkring 10 besøgende om måneden, hvilket er mest sandsynligt venner og familie, hvilket resulterer i dem ikke tjener noget på deres virksomhed.

Venligst overveje at kontakte os, så vi kan få en snak om mulighederne for din virksomhed, og hvad fremtiden kan holde for dig, hvis vi tilpasser et marketing projekt bare for dig.